Varför?

Varför köpa HiFi hos REHIFI.SE?

Priset: Begagnat ger bästa pris prestandaförhållande. Du får alltså mer ljud per krona.

Samhället: Du gör en aktiv insats för att förbättra välståndet i samhället, genom att utnyttja redan existerande resurser optimalt.

Service: Vi hjälper dig med just dina behov och ser till så att du får just den produkten du behöver genom vår kompetens. Vi erbjuder produkter från alla olika tillverkare och har produkter från alla olika år. Detta resulterar i att vi kan tillfredställa ditt behov på helt andra sätt än de traditionella handlarna.

Betala för just ditt behov: Är ditt behov ett bra ljud och inget annat finns det enorma möjligheter hos REHIFI.SE. Det går att fynda ljud som nytt kostar 5-10 gånger mer.

Designen: Du får tillgång till ett stort sortiment av olika designer från olika tidsepoker.  

Försäljningsvärde: Då vi handlar med så mycket produkter från så många olika år, vet vi vad för slags konstruktioner som håller länge och vilka produkter som håller värdet bra. Vi kan faktiskt välja ut varor som går att sälja dyrare 10 år senare än vad du köpte dem för hos oss.
Priset

En del av våra kunder undrar vad fördelen är med att köpa en 20 år gammal förstärkare hos oss när de kan få en ny för samma pris. Svaret är. Du väljer en begagnad produkt för att du vill ha ett avsevärt bättre ljud eller mycket mer kraft.

Faktum är att en produkt som då kostade en halv månadslön eller mer, vilket många av våra äldre produkter gjorde, spelar mycket bättre än de som idag kostar några tusenlappar. En produkt där det har lagts mycket mer tid på grundkonstruktionen och utvecklingsarbetet och som har gjorts av dyrare och bättre komponenter låter självklart bättre. Till råga på allt detta sjunker priset på en begagnad förstärkare osedvanligt snabbt, i nästan alla fall snabbare än priserna på bilar, trots att en förstärkare knappt slits med åren. De flesta bilar skrotas innan de blivit 20 år gammal. Det är av denna anledningen som så många kunniga HiFi entusiaster väljer att köpa begagnat, eller som man hör de inbitna säga om sina kompisar ibland: ”Han köpte sånt där plastigt istället, synd att jag inte hann nämna att REHIFI.SE fanns innan han gjorde det valet…”


Tekniken

En del säger att teknikutvecklingen gör att produkterna blir bättre och billigare. Sanningen är snarare att man tar fram produkter som blir allt billigare att producera, samtidigt som marginalerna ökar. HiFi-branchen är nämligen en väldigt mogen bransch, över 100 år gammal, så den mesta utvecklingen har redan gjorts. Vad forskningen istället har åstadkommit är att försämra genomsnittskvalitén på HiFi-produkter. Utvecklingen har gjort att man kan producera ljud på mycket billigare och tyvärr också sämre sätt för att sänka tillverkningskostnaderna.

Miljön

Vi vädjar till er att sluta slänga fungerade HiFi-produkter och lämnar in dem till oss istället. Detta gäller även defekta dyrare produkter, där reparationen i många fall kostar mindre än vad enheten är värd fungerande. Tillsammans med er har tippen redan besparats flera ton HiFi. Samtidigt har miljön besparats genom att resurser inte behövts användas för att producera ny HiFi. Ni har gjort så att mindre skog avverkats, så att mindre mängd farliga ämnen från marken behövts ta upp och ni har hjälpt till att minska koldioxidutsläppen, fortsätt så!Service

För att du ska kunna göra ett så bra val som möjligt står vi alltid till tjänst när det gäller frågor om HiFi. I vår butik har du också goda möjligheter att jämföra olika produkter för att hitta den som passar dig bäst.  För dig som vill testa ljudet mer korrekt, erbjuder vi därför alla 10 dagars öppet köp. Detta innebär att du har möjligheten att ta hem varan och testa den i ditt hem.

Vi har omsatt tusentals olika produkter och vi har lyssnat och undersökt var och en av dessa. Denna stora kunskap kan vi erbjuda dig att ta del av genom att rådslå med oss om vad som passar just dig. Detta tillsammans med att vi utför egna reparationer gör att vårt kunnande om HiFi är stort. Vi arbetar med alla märken som finns inom HiFi-världen och med produkter tillverkade från alla olika år. Detta ger oss helt andra möjligheter att erbjuda dig de produkter som passar just dina behov än de traditionella försäljarna av HiFi.


Välfärden

Det är dags att vända utvecklingen i samhället, inte bara när det gäller HiFi. Alla i samhället bör ta tillvara alla de resurser som en gång använts och gå till nästa stadie i utvecklingen, förbi konsumtionssamhället och in i behållningssamhället. Vi har redan lyckats på husfronten. Där river vi som tur var inte ett hus så fort någon flyttar, men ta en titt på tippen. Produkter för flera miljoner kronor slängs där varje dag. Genom att istället utnyttja vad som redan har producerats så tär vi mindre på miljön (se ovan) och skapar högre välfärd.

Erbjudanden
Ordinarie öppettider
Måndag Stängt

Tisdag 14:00 – 18:00
Telefontider: 13:00 – 18:00

Onsdag Stängt

Torsdag 14:00 – 18:00
Telefontider: 13:00 – 18:00

Fredag Stängt

Lördag : 11:00 - 14:00
Telefontider: 11:00 – 14:00

Köpmannagatan 26, 245 65 Hjärup
(mellan Malmö och Lund)

*HIFI intresserad? - Bloggen
*Facebook - Möt likasinnade!
*Twitter - senaste nyheterna
*Vip-listan - Gå med nu!
*Bilder på butiken
Omdöme REHIFI.SE
Vi eftersträvar 100% kundnöjdhet, kontakta oss på info(a)rehifi.se om du upplever att du inte fått den servicen du förväntade dig.
Nyinkommet!
B&W 805S
B&W 805S
14.990 kr
Denon DCD-1600NE
Denon DCD-1600NE
7.490 kr
Yamaha NS-777
Yamaha NS-777
3.290 kr
Sansui 350A
Sansui 350A
2.990 kr
Van den Hul The Magnum Hybrid
Van den Hul The Magnum Hybrid
1.490 kr