Tjänster

Reparera HIFI produkter


I dagsläget utför vi endast reparationer av skivspelare. 

Vi tar 600kr i inlämningsavgift, du väljer själv sedan ett maxpris för vad det får kosta. Går du vidare med reparationen ingår inlämningsavgiften i den totala reparationskostnaden. Har du frågor inför en reparation kan du mejla på info@rehifi.se .Sälja dina HIFI produkter

Vill du veta priset på dina HIFI produkter gör du bäst att komma in med dem direkt till oss. Då får du prisförslag omgående och vi kan se att allt verkar vara okej med produkten.

Bor du en bit ifrån kan du även mejla info@rehifi.se så återkommer vi med en ungefärlig värdering.
Då måste då uppge funktion, vilka tillbehör som finns så som manual, fjärr och kartong samt ev. modifieringar på varan och en utförlig beskrivning av skicket för att vi ska kunna göra en värdering. Vi vill också veta din tänkta prisidé för att kunna ta ställning till om det kan bli en möjlig affär överhuvudtaget.

Givetvis kan vi ordna hämtning via fraktbolaget DHL vid behov!

Varför sälja HIFI till oss?

  • Ni kan sälja ut alla delar på en gång och får snabbt betalt.
  • Ni slipper lägga ner tid på att värdera och marknadsföra produkterna.
  • Ni slipper personer som försöker pruta och skapa en mejl roman.
  • Ni kan vara säkra på att få betalt om ni skickar varorna och de är i beskrivet skick.
  • Ni slipper ta emot främmande människor i hemmet.
  • Ni sparar tid och därmed pengar!

Ska ni göra det hela själv kommer det säkert ta er åtskilliga timmar med allting och ni måste fundera på hur ni ska dela upp ett ev. paket, hur ni ska frakta, hur ni säkert kan få pengarna, vilket pris ni ska ta, hur ni ska visa upp produkterna och hur ni ska hitta köparen. Ni kan ha roligare med den tiden.
Vi har kunskapen. Vi har vanan och vi har framförallt kontakterna.

Hur man säljer en HIFI produkt till oss

För att vi ska kunna göra en korrekt värdering av era produkter måste ni återkomma med modellnamn (t.ex. Marantz 2015B), om ni har ev. tillbehör till produkterna (fjärr och manual) samt i vilket skick de är. Efter värderingen får ni ta ställning till om ni vill komma in och är då välkomna när som helst under våra öppettider. Vi skickar helst pengarna till ert bankkonto och vi vill behöver viss tid på oss att testa produkterna. Vill ni hellre komma in i butiken direkt med era varor går det utmärkt, vi kan dock inte garantera att vi hinner göra en värdering under ert korta besök. Om det önskas ring och boka tid innan.

Om HIFI produkten behöver fraktas

Vid ev. frakt dras kostnaden för frakten av vid utskicket av pengarna. Bäst blir det ofta om vi hämta det genom DHL och då drar vi av kostnaden för vår frakt. För att kunna skicka ut begäran om hämtning behöver vi veta eran adress. Vi behöver också veta vikten på paketen och hur många det är och om de är skrymmande varor (högtalare.) behöver vi veta ungefärliga storleken på dem. Vi vet oftast själva vikten och storleken på varorna, men vi vet ej om ni lägger en eller 2 enheter i varje låda.
Det brukar ta 2-5 dagar för varorna att skickas till oss och utbetalningen sker efter att vi har testat och godkänt att produkterna fungerar som de ska. Det tar olika lång tid beroende på vart ni önskar att pengarna skickas, men normalt bör ni ha dem inom ca 14 dagar efter att varorna skickades.

Sälja HIFI på kommission


Att sälja en vara på kommision innebär att vi försöker sälja din vara åt dig, och du får betalt när varan är såld.

Våra avgifter vid kommissionsförsäljning baseras på det slutliga försäljningspriset så här:
30% 5-25.000kr
25% 25.000 kr ---->


Vi debiterar 10% av vårt överenskomna försäljningspris om kommissionsuppdraget dras tillbaka av säljaren innan sex månader har passerat från det att uppdraget påbörjades. Har vi inte sålt produkten på sex månader kan kunden ta tillbaka den utan kostnad.

Varför välja REHIFI.SE vid komissionförsäljning av HIFI?

REHIFI.SE har idag drygt 60 000 besökare i månaden och är Nordens största butik för begagnad hifi. När vi tar in din produkt kommer den exponeras väl på vår sida. Din produkt kommer dessutom att demonstreras fysiskt i vår butik där vi dagligen har potentiella köpare. Personalen på plats kommer på ett professionellt sätt ta hand om all kontakt med intresserade köpare. Givetvis accepterar vi även inbyten som en form av betalning vilket underlättar för köpande kunder att förvärva just din produkt.
Våra kraftfulla kanaler och vårt starka varumärke gör att vi kan få mer betalt för din produkt samtidigt som du slipper lägga massor av tid på den, vi sköter allting!

Bra att veta om kommissionsförsäljning.

*En försäljning via kommission innebär att du tar risken för att varan blir osåld eller att priset behöver sänkas. Detta kan t.ex. ske om nya bättre versioner kommer ut, tekniken föråldras eller produkten börjar reas ut. Nypriset kan sänkas om t.ex. valutakursen blir sämre, nytt sortiment inkommer eller lagret är för stort hos tillverkaren.
*Efter det att vi tagit emot och utfört godkända test på produkten har vi fulla ansvaret för den. Produkten är försäkrad genom Länsförsäkringar och vi står för ev. kundservice och garantiåtagande gentemot köpande kund.
*Betalningen sker inom 14 dagar från det att bytesrätten har gått ut, d.v.s. inom 44 dagar efter försäljningstidpunkten. Produkter som sålts och kommer i retur via öppet köp eller bytesrätt anses inte av oss som sålda och någon utbetalning vid sådant fall kommer ej att ske.

Priserna förutsätter bra skick och att allting fungerar om inget annat sagts. Avdrag görs om det finns skador och det innefattar även t.ex. rasp när man vrider på reglage eller att lampor inte lyser. Vid inlämnandet slutbestäms priset efter det yttre skicket, t.ex. kan grova repor som inte nämnts medföra avdrag. Om skick och funktion har varit som förväntat gäller ovan nämnda priser. 
Du är välkommen in med de produkter vars pris du accepterar när som under våra öppettider.

Frakt kan vara ett behov och då kan vi anlita DHL mot fraktkostnad varvid du behöver återkomma med din adress eller så kan du själv ombesörja den. Ev. kostnader för frakten dras av vid utbetalningen. Behöver produkter fraktas var god be om vårt kvitto. Vill du att vi ska ordna frakten så kan vi återkomma med kostnaden för detta.

Stort tack för ditt intresse för våra tjänster!

Köpa HIFI produkter

Köp HIFI produkter på distans

En del av vår försäljning sker över nätet. Köpet genomföres via våra formulär och betalningen sker t.ex. via bankgiro (5928-9868), bankkort, delbetalning. När ni slutfört ert köp via internet får ni få ett mejl till er inkorg och en bekräftelsesida, skulle ni ha problem med beställningen skicka gärna ett mejl eller ring så ordnar vi beställningen den vägen. Vid förskottsbetalning skickas varan först efter att pengarna inkommit till oss. .

Köp HIFI i butiken

Vid köp i butik kan ni se varan innan ni köper den men framförallt provlyssna den. Ta gärna med er egen favoritmusik för provlyssning och hör gärna av er innan om ni vet vad ni vill lyssna på så kan vi sätta upp produkterna. Vi tar emot både kontant och kort i butiken.

Erbjudanden
Ordinarie öppettider
Måndag Stängt

Tisdag 14:00 – 18:00
Telefontider: 13:00 – 18:00

Onsdag Stängt

Torsdag 14:00 – 18:00
Telefontider: 13:00 – 18:00

Fredag Stängt

Lördag : 11:00 - 14:00
Telefontider: 11:00 – 14:00

Köpmannagatan 26, 245 65 Hjärup
(mellan Malmö och Lund)

*HIFI intresserad? - Bloggen
*Facebook - Möt likasinnade!
*Twitter - senaste nyheterna
*Vip-listan - Gå med nu!
*Bilder på butiken
Omdöme REHIFI.SE
Vi eftersträvar 100% kundnöjdhet, kontakta oss på info(a)rehifi.se om du upplever att du inte fått den servicen du förväntade dig.
Nyinkommet!
Marantz PM-11S3
Marantz PM-11S3
24.990 kr
Leema Xone
Leema Xone
7.990 kr
Yamaha M-70
Yamaha M-70
5.990 kr
M&K M40T
M&K M40T
5.490 kr
Cabasse Socoa MT3
Cabasse Socoa MT3
990 kr