Köpvillkor


Sammanfattning:

 • 10 dagars öppet köp.
 • 30 dagars bytesrätt.
 • 3 månaders garanti på begagnat.
 • 14 dagars ångerrätt.
 • Vid utnyttjande av ångerrätten betalar kunden returfrakten.
 • Vid frakt anländer paketen normalt inom 1-4 arbetsdagar, men i enstaka fall upp till 10 dagar.
 • Alla våra produkter levereras fullt fungerande om inget annat sagts.


Leverans

Vi skickar med DHL som erbjuder snabba, smidiga och väldigt konkurrenskraftiga leveranser. Frakt via DHL innebär att varorna kan skickas direkt hem till er eller till närmaste DHL servicepoint. Våra leveranstider brukar vara 2-5 dagar, men kan ta upp till 10 dagar i enstaka fall. Till transporten användervi delvis tidigare utnyttjade kartonger och packmaterial för att på såvis skona naturen ytterligare.

Betalningsalternativ • Förskottsbetalning till Bankgiro (5928-9868 REHIFI AB). Varan skickas så fort betalningen kommit oss tillhanda.
 • Kortbetalning. Genom att slå in ditt kortnummer så får vi betalningen direkt. Sveriges ledandeleverantör av betaltjänster står för säkerheten genom PCI och 3-Dsecure. 
 • Förskottsbetalning i svenska kronor (SEK)  till IBAN nr: SE6695700000005250247169, bic/swift: DNBANOKK favour SPSDSE23
  Sparbanken
  Syd Hyllie Stationstorg 2 MALMÖFraktkostnad

All frakt betalas av kunden. För exakt pris för just din vara, lägg varan i din kundkorg och gå till kassan, där kan man se fraktkostnaden innan man avslutar köpet. Om ni ska sälja en vara till oss och behöver skicka den betalar ni för frakten samt att ni ansvarar för att packningen av produkten är korrekt. Eventuella skador på grund av ej korrekt förpackning ansvarar ni själva för.Transportskador

Skulle det mot all förmodan uppstå en transportskada måste ni meddela fraktfirman och oss inom 3 dagar efter att ni tog emot varan. Vi nås på 046-150603 eller mejla info@rehifi.se omgående. Anmälningar äldre än 3 vardagar från mottagandet är ej berättigade till ersättning enligt avtal.

Garanti

Vi erbjuder 3 månaders garanti på alla varor. Denna garanti gäller för alla fel som uppstår vid,vad som kan anses vara, normal användning av produkten och gäller ej förslitningsskador. Kan produkten ej repareras tillhandahålles kunden pengarna tillbaka eller ett tillgodokvitto på produktens ursprungliga kostnad.

Ångerrätt


Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. OBS! Varan måste vara oanvänd. Varorna skall återsändas i oskadat skick i originialförpackning med betald frakt. Vid ånger av varorna står alltid köparen för omkostnader så som t.ex. frakt.

Bytesrätt

Vi ger alltid 30 dagars bytesrätt på våra begagnade produkter.

Öppet köp

Vi är förmodligen ganska unika med att kunna erbjuda 10 dagars öppet köp till alla våra kunder. Vi erbjuder detta därför att det för oss entusiaster är viktigt att man får uppleva varan i sin rätta miljö, vilket är i era hem med er akustik och era tillhörande produkter. Eventuell fraktkostnad för produkten står ni för.

Skicket

Vi utgår från konsumentverkets ramar, de skriver så här: "Eftersom det rör sig om begagnade varor, får man som kund acceptera att de kan ha vissa brister, utan att vara felaktiga i lagens mening."
I produkttexten beskiriver vi så gott vi kan det skick produkten har. Ofta får vi höra att vi är väldigt kritiska och att produkterna ofta är i bättre skick än kunden förväntat sig.

Priser

Alla priser vi anger är inkl vinstmarginalbeskattning, vilket för privatpersoner är det faktiska beloppet man får betala. För ett företag innebär det att det inte finns någon moms för varan att dra av. Vi reserverar oss för eventuella misstag vid publiceringstillfället, såsom fel prisangivelse.

Ansvar

Vi avsäger oss ansvar för eventuella skador och kostnader som kan uppstå i samband med användandet eller inköpet av varan.

Beställning

Är du yngre än 18 år måste din målsman beställa.

Övrigt

REHIFI.SE reserverar sig för eventuella tryckfel, andra felaktigheter samt ändringar av tekniska data som står utanför vår kontroll.

Kontakt

REHIFI.SE
Köpmannagatan 26
245 65 Hjärup
telefon 046-150603
mejl: info@rehifi.se

Erbjudanden
Ordinarie öppettider
Måndag Stängt

Tisdag 14:00 – 18:00
Telefontider: 13:00 – 18:00

Onsdag Stängt

Torsdag 14:00 – 18:00
Telefontider: 13:00 – 18:00

Fredag Stängt

Lördag : 11:00 - 14:00
Telefontider: 11:00 – 14:00

Köpmannagatan 26, 245 65 Hjärup
(mellan Malmö och Lund)

*HIFI intresserad? - Bloggen
*Facebook - Möt likasinnade!
*Twitter - senaste nyheterna
*Vip-listan - Gå med nu!
*Bilder på butiken
Omdöme REHIFI.SE
Vi eftersträvar 100% kundnöjdhet, kontakta oss på info(a)rehifi.se om du upplever att du inte fått den servicen du förväntade dig.
Nyinkommet!
B&W 805S
B&W 805S
14.990 kr
Denon DCD-1600NE
Denon DCD-1600NE
7.490 kr
Yamaha NS-777
Yamaha NS-777
3.290 kr
Sansui 350A
Sansui 350A
2.990 kr
Van den Hul The Magnum Hybrid
Van den Hul The Magnum Hybrid
1.490 kr